Contactgegevens

  Tandprotheticus L. Jobse

  's Gravenpolderseweg 33

  4462 RA - Goes

  Tel: 0113 - 22 90 21

  E-mail onze praktijk

 

  Online vraag stellen?
Stel uw vraag on-line! Wij zullen spoedig antwoorden.

 

  Zoeken

alleen binnen deze site.

 

  Aangesloten bij

 

Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandprothetici. Bezoek de website!

 

  Onderhoudsproducten?
Direct onderhoudsproducten bestellen? Bezoek onze webshop!

Medewerkers

Tandprotheticus is dhr. Leen Jobse. Hij heeft in het verleden eerst het diploma tandtechnicus behaald en is toen een aantal jaren werkzaam geweest als gediplomeerd tandtechnieker in een laboratorium. In 1989 is hij begonnen met de opleiding voor tandprotheticus en in 1992 werd het diploma daarvoor gehaald. Vanaf 1994 is hij begonnen met een eigen praktijk, eerst in de Blanckstraat, later aan de Vosmaerstraat en tegenwoordig in de praktijk aan de 's Gravenpolderseweg 33 in Goes waar hij volledige gebitsprotheses aanmeet en vervaardigd.

 

Per 1 juli 2010 is ons team uitgebreid met Laurens. Hij heeft de vierjarige opleiding Tandtechnicus aan de Dutch Healthtec Academie in Utrecht afgerond en daarna een specialisatejaar gedaan voor de volldige gebitsprotese. Momenteel zit hij in het tweede leerjaar van de opleiding Tandprothetiek in Utrecht. Met deze opleiding wil hij zich meer gaan richting op patientbehandelingen. Binnen de praktijk is Laurens verder veel bezig met digitale innovaties en toepassingen zoals het 3D-printen van tandtechnische werkstukken.  

 

Sinds 1 oktober 2011 is ook Michel Wiersma werkzaam in de praktijk. Hij is gediplomeerd tandtechnicus met specialisatie prothese en kroon en brugwerk. Vervolgens heeft hij de opleiding Klinisch Prothese Technicus afgerond (KPT). Daardoor is hij bekwaam om patienten te behandelen.

 

Praktijkmanager is Sjoukje Jobse-Schriemer. Zij regelt alle zaken in de praktijk. De patiëntenadministratie, de boekhouding, de P.R. en nog veel meer voorkomende, ook licht tandtechnische werkzaamheden. Ze werkt sinds de start van de praktijk in 1994 zoveel mogelijk mee.